Trouwen op een landgoed

Een landgoed heeft niet alleen een rijk verleden, maar zeker ook een schitterend heden. Steeds meer bruidsparen zien de voordelen van een een landgoed als trouwlocatie én feestlocatie. Als jullie ook kiezen voor zo'n unieke locatie dan is het landgoed met de prachtige gebouwen, parken, tuinen en natuur op die dag helemaal voor jullie gereserveerd. Het ja-woord in een prieel van de prachtige tuinen, gevolgd door het aansnijden van de bruidstaart, het huwelijksdiner en het trouwfeest in een authentiek gebouw,  helemaal in landelijke stijl... Of natuurlijk alles lekker buiten, als het weer een beetje mee zit! Trouwen op een landgoed is een garantie voor een unieke en onvergetelijke trouwdag. 

Buiten trouwen op het landgoed

Als de weersomstandigheden het toelaten, mag er dus buiten getrouwd worden in één van de prachtige tuinen die tevens een schitterend decor vormen voor de trouwfoto’s. Zie je het al voor je? Jullie komen binnenrijden op het landgoed voor een sprookjesachtige trouwdag in een stijlvolle trouwkoets of klassieke trouwauto terwijl de gasten jullie ontvangen bij de unieke trouwlocatie. Trouwen op een landgoed laat al jullie dromen uitkomen.

Trouwen op een landgoed? Dit zijn de mogelijkheden:

Als je gaat trouwen op een landgoed, dan heb je deze unieke trouw- en feestlocatie de gehele dag vaak exclusief tot je beschikking. Een landgoed heeft namelijk alle onderdelen voor de gehele trouwdag binnen het dienstpakket. Ook kan een landgoed als officiële trouwlocatie jullie voorzien van andere betrouwbare partners waarmee ze samenwerken. Jullie trouwdag op een landgoed kan er als volgt uitzien:

Ontvangst op het landgoed en meer..

Feestelijk ontvangst van het bruidspaar op het landgoed, waarna de gasten plaats nemen in de ruimte waar het huwelijk wordt voltrokken, gevolgd door de binnenkomst van het bruidspaar met daarna de huwelijksvoltrekking. Nadat beiden zich officieel m/v, m/m, v/v... mogen noemen, kan er getoast worden op het kersverse bruidspaar en zal de bruidstaart worden aangesneden. De verdere indeling voor de trouwdag kan iedereen uiteraard helemaal zelf indelen!