Wat is het geschikte eerste drankje op een bruiloft?

Wanneer je gaat trouwen wil je dit natuurlijk vieren met een toost. Met een drankje in je hand kijk je uit naar alle mooie dingen die je met je kersverse echtgenoot zult gaan meemaken, maar welk drankje is hiervoor het meest geschikt? Vind het geschikte eerste drankje dat het beste bij jou past.

Een glas rode wijn

Rood is de kleur van de liefde. Een prachtig glas dieprode wijn kan het ultieme drankje zijn om jouw nieuwe levensfase mee in te luiden. Rode wijn komt voor in allerlei soorten en budgetten.

Ben je op zoek naar iets dat iedere wijndrinker zal bevallen? Kies dan voor een fruitige Merlot of een heerlijke Bordeaux. Heb je liever iets speciaals of ben je niet zo weg van fruitige wijnen? Een Pinot Noir is een net iets kruidige wijn die symbool kan staan voor de nieuwe “spice” in jouw leven.

Rode-wijn-drinken-op-je-bruiloft

Een persoonlijke cocktail

Cocktails zijn makkelijk aan te passen aan ieders wens en daarvoor zeer geschikt als eerste drankje op je bruiloft. Houd je van zoet? Kies dan voor een cocktail met een zoete likeur zoals Cointreau of Licor 43. Heb je lievers iets zuurders? Dan is een Whiskey Sour misschien wel iets voor jou.

Je kunt ook een cocktail samenstellen met de favoriete smaken van je echtgenoot en jezelf. Geef deze cocktail een romantische naam; er is geen betere manier om samen op jullie nieuwe leven te toosten.

Een flûte champagne

Champagne is een luxe en elegant drankje waarmee je jouw trouwfeest naar een hoger niveau tilt. Bubbels zijn al eeuwenlang hét drankje om mee te toosten. Deel dit belangrijke moment met de mensen die je dierbaar zijn en geniet samen van een heerlijk glas sprankelende bubbels.

Champagne-drinken-1024x683

Topdrinks.nl biedt een variatie aan drankjes aan die perfect zijn voor op jouw bruiloft in de lente, zomer herfst of winter. Kies voor één van de vele champagnes, wijnen, likeuren of andere soorten drank die jouw feest een daverend succes zullen maken.

Leuke adresjes

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

een authentiek kapel als trouwlocatie!
Domkerk Utrecht

Domkerk Utrecht

trouwen op een monumentale locatie

Ook interessant

Welke wijn kies je voor jouw bruiloft?

Welke wijn kies je voor jouw bruiloft?