Trouwen in een kasteel

Wanneer je gaat trouwen in een kasteel, zul je ontdekken hoe mooi het ontstaan van een sprookjeshuwelijk kan zijn. Vanaf het moment dat je het terrein betreedt met een authentieke trouwauto of trouwkoets, geven de kasteeltuinen je al het gevoel dat je de dagelijkse wereld achter je laat. De trouwdag gaat eruitzien zien zoals jullie dat zelf hebben gewild. Het kasteel waar jullie huwelijk zal worden voltrokken, is deze dag jullie eigen trouwlocatie! Samen met familie en vrienden ga je zorgeloos terug in de tijd… een sprookjeshuwelijk waar je later met veel plezier op terug kan kijken.

Een kasteel is trouwlocatie en feestlocatie in één

Omdat alle kastelen die wij hier op UniekeTrouwlocaties.nl aan je presenteren, zowel als trouwlocatie én feestlocatie mogen dienen, is het kasteel de aangewezen locatie voor de gehele trouwdag. Van huwelijksvoltrekking, receptie en huwelijksdiner tot bruidssuite en unieke trouwreportages… een kasteel biedt immers alles voor de gehele trouwdag, in een unieke sfeer. Maar als jij wilt weten of er ook nog nadelen zitten aan het trouwen in een kasteel, bekijk dan de pagina voor- en nadelen van het trouwen in een kasteel.

Trouwen in een kasteel? Overnacht in de exclusieve bruidssuite!

Veelal beschikt een trouwkasteel ook nog over een exclusieve bruidssuite voor de huwelijksnacht. Meestal is de suite ruim opzet en op schitterende wijze ingericht. Ook kunnen de bruiloftsgasten, als ze willen, meestal wel overnachten op het kasteel. Ook kan er in de nabije omgeving een hotel geregeld worden door de gastheer /gastvrouw.

Het idee om te trouwen in een kasteel kan zeer romantisch en prachtig zijn. Er zijn verschillende kastelen in Nederland en omgeving die worden verhuurd voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Bij het kiezen van een kasteel als trouwlocatie zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.