Trouwen in de provincie Groningen

Nu je deze pagina over trouwen in de provincie Groningen bezoekt, gaan we er maar vanuit dat 1 van jullie op de knieën is gegaan, misschien zelfs wel met zo'n mooi klein doosje in de hand met een glimmende ring er in. In dat geval kon de partner niet anders dan met een blij gezicht jaaaaa roepen! Ja, ik wil trouwen in Groningen! 

rietland_trouwlocatie
Foto: Rietland

Trouwdatum of trouwlocatie eerst?

De eerste zaken die geregeld moeten worden zijn het vastleggen van de trouwdatum en een trouwlocatie kiezen. De trouwdatum kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van jullie favoriete Groningse trouwlocatie of je kiest juist die ene mooie trouwdatum en past daar alles op aan. Allebei helemaal prima!

Diversiteit aan trouwlocaties

De provincie Groningen heeft een enorm breed aanbod trouwlocaties. Veel landelijk gelegen trouwlocaties met boerderijen, en landgoederen. En ook partycentra, musea, partyschepen, etc. Dus als jullie in de provincie Groningen willen trouwen dan ga je zeker wel een trouw- en feestlocatie vinden. Veel locaties hebben ook mogelijkheden voor het overnachten voor het bruidspaar en ook voor jullie bruiloftsgasten die de rit naar huis nog een dagje uitstellen.

Veel Groningse trouwbedrijven

Naast de vele trouwlocaties vindt je ook meerdere professionele winkels en ateliers met trouwkleding voor zowel de bruid, bruidegom én bruidskinderen. Zo ook juweliers en ambachtelijke goudsmeden voor de trouwringen en een uitgebreid aanbod van trouwauto's van modern tot klassiek en trouwbussen. Zo kunnen we alle leveranciers uit de trouwbranche in Groningen wel gaan noemen, maar daarvoor verwijzen wij je naar hét trouwenplatform voor de provincie Groningen: TrouweninGroningen.nl. Je zult zien dat je eigenlijk de provincie niet uit hoeft om jullie trouwdag te organiseren én  te vieren!

rozenhof_trouwringen_goudsmid
Foto: Rozenhof Trouwringen

Bruidsbeurzen in Groningen

Om je nog extra te oriënteren in alles wat er mogelijk is in Wedding Wonderland is het verstandig om een bruidsbeurs of ander trouw-event te bezoeken. Hier zie je alle producten en diensten live én je maakt kennis met de mensen achter de trouwbedrijven. En wellicht wordt je ook nog geïnspireerd van de bruidsshows van de trouwjurken en trouwpakken en trouwkleding voor de bruidskinderen. Kijk in onze bruidsbeursagenda voor een bruidsbeurs in de provincie Groningen of elders in Nederland. 

Veel succes met de voorbereiding op jullie trouwdag in Groningen. En vergeet vooral niet om ook van de voorbereiding op de trouwdag te genieten!

Leuke adresjes

Landgoed Fraeylemaborg

Landgoed Fraeylemaborg

Historische trouwlocatie
Rietland

Rietland

Trouwlocatie in een natuurgebied
Emotion Events Groningen

Emotion Events Groningen

sfeervolle trouwlocatie in Groningen
Hayema Heerd

Hayema Heerd

Van ceremonie, huwelijksfeest en huwelijksnacht
De Coendersborg - landgoed in de stad

De Coendersborg - landgoed in de stad

trouwlocatie met een prachtige tuin
Hotel Restaurant Faber

Hotel Restaurant Faber

Trouwen bij Faber: Alles onder één dak
De Buitensociëteit

De Buitensociëteit

unieke trouwlocatie aan het water

Ook interessant

De huwelijksvoltrekking in een kerk

De huwelijksvoltrekking in een kerk

Sprookjesachtige trouwdag op een landgoed

Sprookjesachtige trouwdag op een landgoed

5 voordelen van de trouwdag op een landgoed

5 voordelen van de trouwdag op een landgoed

Trouwen in de provincie Friesland

Trouwen in de provincie Friesland