Bijzondere trouwlocaties

De huwelijksvoltrekking is echter het belangrijkste en meest officiële onderdeel van de trouwdag. Logisch dat je kritisch bent bij het uitzoeken van een unieke trouwlocatie waar jullie voor de wet zullen trouwen.

De meest bijzondere trouwlocaties van Nederland

Op deze website hebben we de meest bijzondere trouwlocaties van Nederland voor je gesorteerd, overzichtelijk per type locatie. Het zijn één voor één bijzondere trouwlocaties, dat is zeker. Maar waarom dan nog weer deze extra pagina met de titel Bijzondere Trouwlocaties? Wel… Hier tonen we de huwelijkslocaties voor de wet die niet direct onder te brengen zijn in de andere categorieën zoals kastelen, boerderijen en hoeves, culturele locaties, partycentra, etc. Op deze pagina vind je dus de locaties voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk die zich met recht Bijzondere Trouwlocaties mogen noemen.

Jullie eigen bijzondere trouwlocatie vind je hier…

Zittend op je roze wolk en surfend door deze website en op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie huwelijksvoltrekking. Je zult je hier voelen als een kind in een snoepwinkel. Tientallen schitterende locaties waar jullie elkaar vast wel het ja-woord willen geven. Maar mocht je naast uniek ook nog op zoek zijn naar iets speciaals, dan staat bij het locatie-overzicht in de rechter kolom van deze pagina wellicht jullie favoriete trouwlocatie. Geen kasteel, landgoed, boerderij of boot, maar wel even bijzonder!

Maak een afspraak voor een rondleiding

Voordat je een definitieve keuze maakt voor jullie trouwlocatie, wil je natuurlijk eerst de lokaliteit bezichtigen. Daarnaast wil je de ambiance en sfeer proeven en zowel de mogelijkheden ter plaatse bespreken met de gastheer of gastvrouw. Op de overzichtspagina van iedere trouwlocatie vind je een formulier waarmee je een afspraak kunt maken om deze eerste stap te nemen. Je ontvangt dan z.s.m. bericht terug, telefonisch of per e-mail.

dierenparkrhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Rhenen

Bijzondere trouwlocatie in Utrecht

Sonnenborgh

Utrecht

Bijzondere trouwlocatie in Emmen

WILDLANDS

Emmen

Lokaal55_2

Lokaal 55

Sneek

Bijzondere trouwlocatie nabij Utrecht

Fier Bussum

Bussum

Center Parcs Het Heijderbos

Heijen

BuitenSocieteit_Paterswoldsemeer_8

De Buitensociëteit

Haren