Bijzondere trouwlocaties

Naast alle bijzondere trouwlocaties die we hier op UniekeTrouwocaties.nl aan je tonen, zijn er ook locaties die zo bijzonder zijn om te trouwen, dat we deze in een aparte groep hebben samengevat. Want wat dacht je van trouwen in een dierenpark, vakantiepark of een industriële trouwlocatie aan het water? Of een enorme trouwlocatie waar je kunt kiezen uit één van de vele plekjes op een schitterend uitstrekt terrein? De trouw- en feestlocaties die we hier aan je tonen zijn dan ook zeker een aanrader voor een onvergetelijke trouwdag! 

De meest bijzondere trouwlocaties van Nederland

Op deze website hebben we de meest bijzondere trouwlocaties van Nederland voor je gesorteerd, overzichtelijk per type locatie. Het zijn één voor één bijzondere trouwlocaties, dat is zeker. Maar waarom dan nog weer deze extra pagina met de titel Bijzondere Trouwlocaties? Wel… Hier tonen we de huwelijkslocaties voor de wet die niet direct onder te brengen zijn in de andere categorieën zoals kastelen, boerderijen en hoeves, culturele locaties, partycentra, etc. Op deze pagina vind je dus de locaties voor het voltrekken van het burgerlijk huwelijk die zich met recht Bijzondere Trouwlocaties mogen noemen.

Jullie eigen bijzondere trouwlocatie vind je hier…

Zittend op je roze wolk en surfend door deze website en op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie huwelijksvoltrekking. Je zult je hier voelen als een kind in een snoepwinkel. Tientallen schitterende locaties waar jullie elkaar vast wel het ja-woord willen geven. Maar mocht je naast uniek ook nog op zoek zijn naar iets speciaals, dan staat bij het locatie-overzicht in de rechter kolom van deze pagina wellicht jullie favoriete trouwlocatie. Geen kasteel, landgoed, boerderij of boot, maar wel even bijzonder!

Maak een afspraak voor een rondleiding

Voordat je een definitieve keuze maakt voor jullie trouwlocatie, wil je natuurlijk eerst de lokaliteit bezichtigen. Daarnaast wil je de ambiance en sfeer proeven en zowel de mogelijkheden ter plaatse bespreken met de gastheer of gastvrouw. Op de overzichtspagina van iedere trouwlocatie vind je een formulier waarmee je een afspraak kunt maken om deze eerste stap te nemen. Je ontvangt dan z.s.m. bericht terug, telefonisch of per e-mail.