Trouwen in een restaurant

Trouwen in een restaurant is bijvoorbeeld een uitstekende optie als je met een select gezelschap een knusse huwelijksvoltrekking of trouwdag wilt beleven. Ook voor een klein gezelschap behoudt een restaurant de sfeer die jullie wensen. En willen jullie geen standaard verloop van de trouwdag, maar bijvoorbeeld een programma aangepast op het gezelschap? Met bijvoorbeeld een belangrijk aandeel voor de bruidstaart en het huwelijksdiner? Dan is trouwen in een restaurant een aanrader!

Overzicht van restaurant waar je kunt trouwen:

Trouwlocatie “op maat”

Zie je het al voor je? De voltrekking van het huwelijk in de gezellige ambiance van een restaurant, gevolgd door het aansnijden van een schitterende bruidstaart die zojuist kersvers uit de restaurantkeuken is gekomen, met jullie eigen gezelschap het glas heffen, borrelen met gepaste livemuziek en daarna een heerlijk huwelijksdiner.. Trouwen in een restaurant is een garantie voor een unieke trouwdag waar jullie later met veel plezier op terug kunt kijken.

Adressen voor “Trouwen in een restaurant”

Wij tonen je hier een overzicht van de beste restaurants die tevens dienst doen als officiële trouwlocatie voor de wet of gevestigd zijn in een gemeente waar je zelf voor een vrije trouwlocatie mag kiezen. Bekijk de presentaties van deze flexibele en sfeervolle trouwlocaties én feestlocaties en wellicht vindt je hier dé locatie waar jullie binnenkort gaan trouwen.
Veel succes en vooral ook veel plezier!